Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

VSB: ‘Surinamers moeten noodzaak productiviteit inzien’

20/03/2017

PARAMARIBO – De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de de Caribbean Employers’ Confederation (CEC) houden maandag een productiviteitsworkshop in de Banquet Hall van Hotel Torarica. De focus ligt onder andere op bewustwording van de noodzaak van productiviteit in Suriname. Dat meldt de organisatie maandag in haar persbericht.

Suriname staat er qua productiviteit slecht voor in de regio, stelt de VSB. “In bepaalde jaren had ons land zelfs een negatieve groei van de productiviteit en scoorde als laagste van de Americas”, schrijft voorzitter Bryan Renten.

Volgens workshopleider Anthony Sobers is productiviteit de ultieme manier om te groeien als land in de wereldwijde economie. “Het is erg belangrijk voor ontwikkelingslanden om productiviteit naar een hoger level te tillen.”

Bron: de Ware Tijd, Suriname

Share this page:
« Back
Back to Top